ET LITE UTVALG AV BILDER JEG HAR MALT PÅ SKIFER: 

                                           SOME  OF THE PAINTINGS I HAVE PAINTED ON STONE (SLATE):

                                              Maleri isbjoern.JPG (17481 byte)              Maleri rein x.JPG (16387 byte)           

 

                                              

MIN MOR HAR FÅTT TILLATELSE AV ESKIL OLSEN TIL Å MALE ET AV HANS FOTO,"UNDER ISEN":  (Fotografen er meg,og jeg klarte desverre ikke å yte maleriet rettferdighet....)                                                                                        

                                                                                       ma_maleri_eskils.jpg (137296 byte)                               

                                                                                                             

NOEN AV DE MANGE MALERIER MIN MOR,OLAUG ADELE HANSEN,HAR MALT:
SOME OF MY MOTHERS PAINTINGS IN OIL,ACRYL AND GOUCHE:

 

 oah13.jpg (12403 byte)        oah_1.JPG (71453 byte)       oah10.jpg (19995 byte)         oah11.jpg (11745 byte)         oah_27.jpg (44545 byte) 

 

 oah3.jpg (32028 byte)       oah4.jpg (19634 byte)         oah6.jpg (26220 byte)      oah_26.jpg (21649 byte)          oah7.jpg (17234 byte)      

 

 

  oah38.jpg (23560 byte)       oah.jpg (62429 byte)        oah_25.jpg (45846 byte)         oah28.jpg (40534 byte)         oah20.jpg (26802 byte)         

 

Vi er en "maleglad" familie! Både min mor, hennes to søstre, - mine to søstre, jeg selv, en av mine to døtre og  mine  to svogere har vært/er "kunst" malere! 

Min eldste datter har også drevet noe med akvarellmaling,- det vanskeligste av alt.......Det var det HUN startet  med! Men det er min mor som er maleren i familien, og hun har holdt et utall med maleriutstillinger, og hun er et blitt et kjent navn lokalt. Hun maler med både olje, akryl og gouache. Ikoner har hun sannelig malt også! Og mange, mange malerier har hun solgt!

Selv fant jeg et år på å male på skifer. Det er gøy! Ble fasinert av det usymmetriske i skiferen jeg malte på. Solgte mange (37 bilder) på den eneste utstillingen jeg har hatt, men regner ikke maling for å være "min greie".........Det er skrivingen, det.....Men jeg maler muligens mer....likevel..

Men jeg var den første i familien som begynte å male, i ung alder..........De andre har gått kurs........Noen har tålmodighet...........:-) Noe som også vises på resultatene.........

 

Jeg slenger samtidig med et dørskilt jeg malte på bestilling.........FOR Å VISE IDEEN!

Det er også malt med akrylmaling på skifer. Oljemalerier drev jeg mer med i yngre dager.........

                              doerskilt.jpg (57919 byte)    I bakgrunnen skimter  du Lyngsalpene i Troms......

Ellers er det gjeterhunder dere ser, - border collies, - som min venninne Lisa og hennes  Johnny Reinøy utenfor Tromsø, driver et seriøst og populært oppdrett av. Og de bruker hundene både   på sau i dagliglivet, og også i konkurranser. Konkurranser de gjør det meget godt i!

Ved siden av ,er de 2 av 10 personer, den første og eneste gruppen i Norge som er utdannet til å hente sauer ned fra fjellet om rovdyr herjer....Lisa er den eneste kvinnen i gruppen.

Jeg malte nå dette dørskiltet på oppfordring......Legger det ved for å vise ideen, selv om bildet i seg selv er enkelt og lite forseggjort........

                                                                   TILBAKE