MINE BILER:-)        MY CARS:Stories about my cars.Short: They all had  a good life,-mostly....;)Drive carefully!

 

Her har jeg laget en side for noen av bilene jeg har hatt! Ikke alle,for jeg har ikke bilde av alle. Nå høres det jo kanskje voldsomt ut med "alle",men jeg har ikke kjørt noen til vrak ennå! Bare nesten, 2 ganger............Og det går,som du vil se, i blått og hvitt her og!

Jeg startet med Mazda og  har hatt 3 stykker.Men ingen bilder av de...En av de var helt ny,og blå,:)),og ble levert med plastikk på  setene....Det er ikke noen stas med helt ny bil...Jeg blir ihvertfall ekstra redd for å komme bort i noe.......Har hatt 2 helt nye,men nå har jeg en lekker liten sak,en blå Fiesta som er 1987-modell.Og nesten ikke brukt!

Her er den:FORD FIESTA

fiestaen.JPG (147944 byte) Den har hatt et godt liv!Bortsett fra at en dame kjørte i den bakfra,da svigersønnen min lånte den.Kunne fått den kondemnert,men  ville ikke! Gått 70.000 km bare! Og er strøken,ja! Med fin,tett takluke!I motsetning til.......Ja,det kommer!

 

Denne var jeg glad i! (I den grad man kan bli glad i døde ting,da,noe jeg er veldig imot!)Det er en OPEL KADETT GSI:

opel gsi.JPG (140802 byte) Den brant opp,den stakkaren her!(Bilen altså! Den andre er min kjære Ibo!) Min datter lånte bilen da den tok fyr under fart.....Har nesten lyst til å si heldigvis........Hun tok det nok roligere enn jeg ville gjort....Brant HELT opp! Den var SÅ deilig å kjøre!Nå er ikke jeg noen råkjører,så alle hestekreftene var nok "perler for svin",-men jeg kooset meg når den aksellererte! Ja,ja,den fikk nå en notis i avisa,med bilde,etter brannen........Journalister,vet du! Jeg har bildet,men det får dere ikke se! Husk den som den var!! :))

 

Her er en Ford Taunus Stasjonsvogn jeg har hatt:

granada blaa.JPG (40399 byte) Om denne har jeg ikke så mye å si,men den var blå og verdsatt og fikk seg noen turer mellom Moss og Tromsø.God plass til barna,hund og bagasjen! 

 

Her en  FORD GRANADA Stasjonsvogn......Den var sølvfarget.....Jeg har hatt 2 blå,men denne var sølvfarget da jeg kjøpte den.....

granada silver.JPG (38448 byte)  Her står den sammen med jentene mine!Det var en grei bil,og uten takluke! Fraktet endel småhunder...Og ble kjøpt full av schæferhår......

Her kommer en blå til.....Nåja,blågrønn.En splitter ny DAIHATSU CHARADE. Som jeg klarte å kræsje med for over 30.000 kroner.......Den ble HELT fin igjen!!

charade.JPG (62507 byte) Her poserer jeg stolt hjemme hos min venninne Liv,samme dag den ble levert.Det var en grei bil,helt til jeg fikk behov for større......

 

Her har vi en ROCKY! Fin bil! Ja,den ble nå det,men var rød da jeg skulle kjøpe den...Det kunne jeg jo ikke ha,så de lakkerte den hvit før jeg hentet den! Utenpå......Grrr.Ikke inni!

rocky hvit.JPG (71182 byte) Den hadde 4-hjulstrekk og var fin sånn, men ser litt kjedelig ut her,hva? Det gjorde jeg noe med! Og det helt alene,bare med litt hjelp av Liv! Da ble den slik:

rocky.JPG (77740 byte)  Den ble bedre,ja? Myye finere! Selvgjort er velgjort! Den kjørte på mye barn og hunder.....Ikke riktig lovlig visst, med unger bak.........Var jo bare 2 seter,så......

 

Her kommer litt mere hvitt.....! En TOYOTA COROLLA Stasjonsvogn:

toyota corolla.JPG (49043 byte) Her er den på ferie i Vrådal.Den var utrolig god å kjøre! Jeg hadde glemt at det var moro å kjøre bil,-helt til jeg kjøpte denne! Wow! Men den fikk seg desverre en smekk i fronten,da jeg skulle svinge inn på gårdsplassen en glatt vinterdag..Nå sto den portstolpen veldig dumt til, og det mente min mann også, så han fjernet den! Og regningen på behandlingen tok jeg selv,så jeg ikke mistet bonus..Men den bilen ble mest stående på gårdsplassen,og det var jo litt dumt med slik død kapital! Så den måtte vike for en eldre bil.Tror det ble en blå Granada stasjonsvogn,min tredje Granada.

Nå har jeg ikke flere bilder av bilene jeg har eid selv......Men den splitternye blå Mazda'n,-den ble også kræsjet for over 30.000,-...Men DEN gangen var det ikke min skyld! Det kom en Volvo Amazon,grøss og gru, på sommerdekk midt på vinteren,1.juledag, da jeg skulle hjem fra jobb på sykehuset i Tromsø..Jeg kjørte vraket 5 mil hjem, pga katastrofefølelse......Klarte ikke ringe hjem...Knust dør,bøyd stolpe og masse mer.....DET var kaldt!

Jeg har også hatt en blå Ford Fiesta før.Lekker bil,en spesialutgave.Ellers har jeg hatt en lysebrun (!!) Mazda 929 og en rød(!!) Mazda 323..Ikke noe å ha bilde av! Men de gjorde nytten sin!

KJØR PENT!!!!                                                      DRIVE CAREFULLY!!!

                                        Tilbake